Happy Earth Hour!

Alle lysene i hele huset er slått av, og jeg sitter her med bare levende lys i stua. Jeg har kikket ut over byen for å se om det er flere som deltar i kveld, og jeg ser da at noen av naboene har skrudd av lysene sine i alle fall. Det er litt tåkete, så det er ikke så godt å si hvor mange som deltar ellers. Men her er da et par bilder fra Gjøvik…

Kl. 20.25
 
Kl. 20.30

 

Stemning i stua
 
Earth Hour profilbildet mitt på Facebook
 

Bagene står pakket og skiene er klare til å settes på taket i morgen. Jentene venter spent. De ville naturligvis helst ha reist i dag. Og aller helst i går. Men slik ble det altså ikke. En aldri så liten endring i noens planer førte til at de skal være med meg i hele påsken. De gleder seg veldig til å komme på hytta, begge to. Og det gjør jeg, også! Hyttekos med alle de jeg er glad i og som betyr noe i livet mitt… det skal bli godt, det. Endelig!

Formen er god, og jeg krysser fingrene for at snuppeluppen nå har sluppet unna. Hun har det med å gjøre det selv om alle andre skulle bli sjuke. Hun er sterk, snuppeluppen min. Så i morgen bærer det til fjells og påskekos! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *