Palmesøndag

Vel framme på hytta og feriefølelsen kommer snikende. Det er herlig! Det brenner på peisen og vi skal spise litt kveldsmat før jentene skal legge seg. De er slitne etter en lang dag. De tok på seg skiene så fort de gikk ut fra bilen, og koste seg lenge ute. I den lille snøen som er. For sammenlignet med hvordan det pleier å være, så er det utrolig lite snø her. Det gjorde jo utpakkingen fra bilen til en drøm, da… 🙂

Bare en liten statusrapport fra Påskefjellet, mens jeg har nett. Jeg er prisgitt Telenor sitt mobile bredbånd her oppe, og det er ikke akkurat på min side tror jeg. Så jeg skriver noen linjer mens jeg kan. Gleder meg til en rolig kveld med ei god bok etter at jentene er i seng, og ser fram til å få selskap her oppe snart. Det blir kos!

Ha en herlig Palmesøndags-kveld! 🙂

One thought on “Palmesøndag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *