Snart i havn

Nesten ferdig i leiligheta! Må bare dra over gulvene neste lørdag, så er jeg klar til å levere nøklene på søndag. Det er bare vaskeutstyret som står igjen nå. 6 år og x antall flyttelass senere, så er det helt tomt – også i kjellerbodene (som for anledningen har blitt støvsugd). De svarte scrappestativene mine var det siste som ble flyttet ut; de har fått nye eiere. Det er så godt å vite at noen kan bruke dem! Det store spørsmålet er om jeg noen gang kommer til å bli kvitt den salmiakk-lukten som har satt seg i nesen min? Den er jeg ikke så veldig glad i, og det virker dessverre som om den sitter godt. Altfor godt. Alt har luktet salmiakk i hele dag!…

Snuppeluppen har vært på utebursdag i lavvo. Ja, det finnes faktisk lavvo på Gjøvik, også! Hele 1. trinnet var bedt på den lille perlen som heter Øverby, og de måtte gjerne ta med seg sykler eller rulleskøyter. Og jeg tror alle fulgte den oppfordringen, for det var førsteklassinger som syklet overalt, på flotte sykkelstier. Jeg tok meg selv i å undres om snuppeluppen egentlig hadde gjort noe annet enn å sykle de tre timene hun var der, for hun kom på nok en runde da jeg kom for å hente. Veldig koselig at foreldrene blir bedt på «hentekaffe» på slutten; det er en fin måte å bli kjent med noen av de andre foreldrene på. Jeg passer på å benytte meg av slike muligheter når de oppstår. Må jo prøve å bygge meg opp et nettverk her, også. Det er den tingen jeg savner her; alle de gode vennene mine.

I morgen er det mandag igjen; ny uke og nye muligheter. Og ja – jeg skal på Mjøstreffet i juni. Jeg har meldt meg på, og jeg gleder meg veldig til det! 🙂


Keep on believing, don’t give in
It’ll come and make you whole again
It always will, it always does
Love is unstoppable

One thought on “Snart i havn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *