Just another manic Monday

Mandagen startet ikke helt som planlagt. Jeg hadde rukket å være en drøy time på jobben da de ringte fra skolen og sa at snuppeluppen hadde fått feber. Så da var det bare å reise og hente henne. Jeg tok henne med på jobben et par timer, og så ble det hjemmekontor resten av dagen. Hun var flink og holdt ut i over to timer før vi reiste derfra. Sjarmerte et par av kollegaene mine, gjorde hun også. Det er vanskelig å motstå den blide, tannløse krølltoppen! Feber eller ikke feber, humøret har i alle fall vært på topp det meste av dagen.

Før leggetid har vi danset. Vi har det med å danse innimellom, jentene og jeg. Det har blitt mye musikk i ettermiddag. Med ett fikk jeg så lyst til å dra på konsert igjen. Husker ennå hvor moro det var å være på Hallelujah vol 2 live på Kapp i fjor. Søstrene sisters på utekonsert. Hvem vet egentlig når vi sist hadde vært på konsert sammen; vi snakker årevis. En slik knall konsertopplevelse kunne jeg tenke meg igjen – snart! Hadde veldig lyst til å dra på en av avslutningskonsertene til A-ha i Spektrum i desember, men billettene var utsolgt før jeg fikk summet meg. Men noe dukker nok opp!

I morgen må jeg komme et skritt videre på oppussingen. Onsdag skal jeg kjøre jentene til Lillestrøm, og da planlegger jeg et IKEA stopp før jeg reiser hjem. Må kjøpe hylle til snuppeluppen og litt småtteri ekstra. Det er snart et år siden jeg har vært på IKEA, så det skal bli moro. Tenker det blir litt ekstra i handlekurven, også. 🙂

6 dager igjen til jeg leverer fra meg nøklene!…

Hipp hipp hurra for Mor, som har bursdag i dag! 🙂

One thought on “Just another manic Monday

 1. God bedring til snuppelupp!
  Helt enig – hun kan å sjarmere!!!
  Fant noen bider fra 5 års dagen i dag – skal sende de over en gong..

  Ikea — ja.. der sku'n ha vøri med diger bil og mye peeng!
  Hihi!!

  Natta!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *