Ferdig!

Jepp, endelig er jeg huseier på bare ett sted. Jippi! Det føles utrolig deilig. Nå kan jeg faktisk reise over til Hedemarken med andre planer enn å vaske eller flytte noe. Yes! Eller unne meg en frikveld eller frihelg her med god samvittighet. Det er en herlig følelse! 🙂

Vel hjemme igjen var Snuppeluppen nærmest ekstatisk da hun så det ferdige rommet sitt. Eldstesnuppa var nok en smule misunnelig på den lille «kosekroken», tror jeg. Nå blir det spennende å se hvordan de sovner på hvert sitt rom. Jeg tror det skal bli noen mye roligere kvelder heretter.

Det eneste som var et skår i gleden var at jeg oppdaget at vi har fått noen ubudne gjester i gangen; maur! Slike små, svarte maur, som man gjerne finner ute ved asfalt eller heller. Så nå har jeg brukt den siste halvtimen på å finne ut hvor de kommer fra. Og å drepe dem jeg så. Et døgn borte, og jeg kommer hjem til maur i gangen. Takk og lov at jeg bare var borte over natta. Det var ikke så mange ennå, men mange nok. Så glad er jeg nemlig ikke i småkryp! Jeg vil aller helst at de holder seg der de skal være; utendørs.

Nå skal jeg slappe av på sofaen og gjøre meg klar til vår først 17. mai feiring på Gjøvik. Jeg ønsker alle en flott Nasjonaldag! Hipp hipp hurra! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *