Like før…

Ferdig i leiligheta og jeg er fullstendig klar til å levere fra meg nøklene i morgen. Det skal bli så herlig! Deilig å kunne reise til Hedemarken uten å ha vasking eller rydding eller flytting hengende over meg.

Godt å bare være huseier på ett sted. Det har jo tatt på litt å drive på samtidig på to steder, det innrømmer jeg gjerne. Men sånn ble det nå bare. Nå kan jeg snart ta meg noen frikvelder med god samvittighet, og bare gjøre ferdig ting i huset i mitt eget tempo. Og godt er det, nå som det går mot sommer og lange, lyse kvelder. For akkurat det gleder jeg meg veldig til! Ikke noe som å kose seg ute sent på kvelden…

Skulle gjerne hatt en varm sommerkveld akkurat nå, i dette skrivende øyeblikk. Det er liksom noe annet enn å sitte under et ullteppe for å bli varm. Midt i mai, og jeg lengter mot sommeren. Håper det er rett rundt hjørnet. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *