Dunder og brak

Tordenvær og skybrudd! Jeg syntes nok det var en smule lummert da jeg satt ute på terrassen tidligere i kveld. Jentene har hatt besøk av hver sin venninne, og jeg har slappet av innimellom slagene. Jeg rakk akkurat å få jentene i seng før uværet braket løs. Da ville de naturligvis ikke sove. Snuppeluppen sovnet nå allikevel, sliten etter lekebesøket. Eldstesnuppa holder det fortsatt gående, i skrivende øyeblikk. Hun klarer ikke å legge fra seg den spennende boka.

Det er så deilig at jentene har et sted de kan drive og leke ute, i fred og ro. Uten å måtte være bekymret for å forstyrre noen av naboene. Ikke at de er noe mer urolige eller bråkete enn andre barn, men de merket godt at ikke alle satte like stor pris på lekingen deres. Barn er flinke til å føle på slikt.

Jeg sitter her og gleder meg veldig til noen dager på hytta. Det skal bli godt! Rusle ut på tur, hvis været tillater det. Kose oss foran peisen, hvis det er kaldt. Sitte og slappe av med ei god bok, enten det er sol eller regn. Jepp, det skal bli herlig! Så gjenstår det å se om værgudene er på vår side eller ikke, men supert blir det allikevel. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær… 🙂

2 thoughts on “Dunder og brak

 1. God tur!
  Sånne pustepauser i fra hverdagen er slettes ikke dumt!
  Jeg vil å ha hytte å dra til 😛 En som ikke er vegg i vegg med svigers… (haha!)

  Klem

 2. Hei Marit

  Jeg må innom deg/bloggen din flere ganger i uken for å lese siste nytt. Du er en fantastisk skribent og det er utrolig…hva skal jeg si…rett og slett flott å følge deg.
  Det gjør meg veldig glad å lese at du har kommet til rette i eget hus og at "livet" har stabilisert seg etter alt det du har vært gjennom.

  Ønsker deg og dine en riktig god pinse :o)

  klem fra
  Tone K.

  ps….jeg er ikke med i trekning av noen pung altså ;o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *