Hvorhen du går i li og fjell…

Vel framme på hytta, til 11 grader ute og hele 20 grader inne. Blå himmel og sola som er på vei ned over fjellet. Den perfekte start på Pinsen for jentene og meg! Mye trafikk opp Gudbrandsdalen var det, men været var nydelig. Vi satt ute og spiste middag på Kvam. Kan ikke huske at vi har sittet ute og spist middag på veg opp her på denne tiden av året før. Og 20 grader på Dombås gjorde sitt til at vi bare måtte stoppe og kjøpe en is.

Jeg har fått jentene i seng og skal slappe av litt før jeg tar kvelden. Jeg plukket opp det nye kameraet mitt da vi dro, men jeg har ikke rukket å ta det opp av esken ennå, en gang. Gjett om jeg gleder meg til å prøve det i morgen! 🙂

Jeg ser for meg en rolig morgen med masse kos i morgen. Sjokolademuffins og melk på senga tror jeg jentene vil sette pris på. Så får vi se an været. Jeg håper naturligvis på en tur til en av de «faste» stedene våre. Vi får se hva dagen bringer! Det er herlig å være her igjen, og jeg akter å nyte hvert eneste minutt av tiden her oppe.

Ha en herlig fredagskveld! 🙂

2 thoughts on “Hvorhen du går i li og fjell…

 1. Ja, ganske så godt her oppe nå!! :)) Det meldes visst desverre litt dårligere vær utover, men desto større grunn til å nyyyte det godværet nå!! 🙂
  Jentene her er helt himmelfalne over at vi kan gå uten stillongs og lue! 😉

  Kos dere masse med hytte-pinse!
  *klem*

 2. Godt å høre at dere er vel framme!
  Her har gubben kommet hjem fra sin tur til Skedsmokorset, selv med masse kø i Nittedal.. så rart… 🙂

  Nytt kamera ja… det gikk i boks – ikke dumt å ta det med på tur!!!
  Kose dere masse – lade batteriene!!!

  KLEM

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *