Glamour Bands

Så kom endelig det jentene ventet på, Glamour Bands fra Whippy Cake. Håndlaget på bestilling av Becky. Er de ikke fine? Jeg kjøpte til meg selv også; grønn. Den ble knallfin! Skal nok finne en anledning til å få brukt den snart. Så får jeg «fri» litt til en eller annen fotograf som kan ta bilde av meg… 🙂

 

Snuppeluppen har klippet håret sitt. «Jeg ser ut som en gutt!» utbrøt hun litt betuttet. Hun ser ikke ut som en gutt. Hun ble veldig fin. Og med hårbøyle i håret fikk jeg overbevist henne om at hun absolutt fortsatt ser ut som ei jente. Den høye rosafaktoren vil dessuten kaste skygge over enhver tvil som måtte oppstå; hun er 100 % jente.

Vi shoppet litt «reiseeffekter» til den forestående USA-turen i dag, og det ble naturligvis rosa koffert og rosa veske på Snuppeluppen. Travel in style! Hun gleder seg vilt til å komme til Amerika for første gang. Vi fikk endelig ordnet passet hennes, så nå er det klart. Ikke mange ukene igjen nå. Men først er det mye annet å glede seg til. Jeg gleder meg til i morgen! 🙂

One thought on “Glamour Bands

  1. Flotte jinter – med flotte hårbånd!
    OG ser da slettes ikke ut som gutt!!! Jeg har også lettet på hårfallet i dag 😉 Deilig – og nå satser jeg på noe varme!!

    Ellers ser jeg fram til en rolig helg… ??? Med maling, styling og vasking…!! Men blir vel bra etterpå!

    GOD HELG!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *