Det gyldne arvesølvet

Nok en stille sommerkveld på denne kant av verden. Mjøsa ligger blank og nå begynner båtene å komme. Vi må vel kunne si at det er sommer når båtfolket inntar vannet? Det er liksom ingen sommertemperatur ennå, men jeg venter tålmodig på at den kommer. Den varmeste sommeren på mange år, er vi spådd. Akkurat det høres lovende ut, synes jeg. Vi er jo ikke akkurat bortskjemt med slik her i landet.

Eldstesnuppa er flink og henter Snuppeluppen på SFO når det trengs. Da er de så flinke begge to. Jeg tror hun liker å få være litt stor og få litt ansvar. Akkurat passe mye, slik at det ikke blir for vanskelig eller kjedelig. Da er det ikke noe moro. De går så fint på skolen i sammen hver morgen. Det er ikke noe tull med det.

I morgen skal eldstesnuppa på skoletur til Hamar, og hun gleder seg til å treffe gamle venner fra den andre sida; de skal også være med på opplegget. «Vennergidag». Jeg synes det var et veldig godt ord. Jeg skjønte med en gang hva temaet for dagen er.

Jentene kommer med noen gullkorn innimellom. Det er vanskelig å ikke smelte når det eldste arvesølvet utbryter «Åh Mor, DU må jo melde deg på Top Model!», under ei reklamepause på TV. Hun stod på sitt, selv etter at jeg forklarte om høyde og alder, og alt som hører slikt til… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *