Sommer!

Ja så kom den da – endelig! Jeg har vært ute i praktisk talt hele dag. Det er så herlig! Med sola så strømmer energien på. Det var med stor iver jentene og jeg gikk løs på løvetannen på grusen ned mot veien. Jeg hadde nemlig lovet dem en premie hvis de gjorde en god innsats – sykkeltur langs Mjøsa med middag på McDonald’s. Bare de hører ordet McDonald’s så blir de fyr og flamme, så det gikk over all forventning. Jeg gikk løs på en død klatrerose med alle mine krefter. Jeg vant da til slutt! Hagesaksa tapte derimot kampen. Den holdt ut helt til siste grena var klippet, og så takket den for seg.

Bente og co møtte oss og spiste middag sammen med oss, og så tok vi med eldsteprinsen på sykkeltur tilbake. Da koste de seg veldig, både jentene og han. Så tok vi en kveldstur til dem og spiste is ute i sola. Både jentene, guttene, Bente og jeg hoppet på trampolina; etter tur da, naturligvis. Mellomste prinsen hylte av fryd da han fikk være med de tre andre å hoppe. Det er moro å få være med de store å leke!

Etter mange timer ute fikk snuppene slappe av med litt film før de skulle i seng. Da satte jeg meg ute i sola, med musikk på øret. Åh, det var så herlig! Jeg håper virkelig det blir mange slike dager og kvelder framover nå. Uansett været, så er det mye å glede seg til i tiden som kommer! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *