Sola er god

Sola er toppen! Nok en herlig dag ved Mjøsas vestre bredd. Jeg fikk tatt meg en liten time i den stekende sola etter jobben, før jeg reiste ut på dagens store prosjekt; kjøp av gressklipper. Det er jo ingen smal sak å velge riktig gressklipper. Spesielt ikke når man har plen ovenfor huset og nedenfor huset, og en trapp i mellom. Altså måtte det være en som kunne bæres av undertegnede. Og aller helst ville jeg unngå en som gikk på bensin. Så jeg kikket på en elektrisk sveveklipper, men så fikk jeg øye på den oppladbare drømmen på Byggmakker. OK, så ble det en litt dyrere investering enn jeg først hadde tenkt, men så ser jeg på det som er investering da. Ikke hver dag mor er ute og kjøper seg gressklipper, vet du!

Servicen på Byggmakker var utrolig god. Ikke bare fikk jeg utstillingsmodellen til en veldig god pris, men den gamle herremannen som hjalp meg tok hele lasset mitt ut og pakket til og med inni bilen for meg. Underholdt jentene mens jeg betalte gjorde han også. Det finnes faktisk steder meg superservice!

Nå er selvbygger trillebåra montert og står pent utenfor den ene boden. Batteriet på mitt nye grønne vidunder står til lading, så nå skal det bli et nytt løft for hagen.

Sitter her og hører på musikk og gleder meg til i morgen!… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *