Helg igjen!

Ja, så har helgefølelsen atter en gang ankommet. Jentene er på Lillestrøm og jeg tilbringer kvelden hos Bente og prinsene. Vi har sittet her ved siden av hverandre på sofaen, med hver vår pc på fanget. Kinamat, is og film på TV. En litt underlig film i grunnen, men den var da litt morsom innimelom.

Jeg driver med noe som har utviklet seg til et aldri så lite prosjekt; å få lastet opp en lydfil på Youtube. Det viser seg at det er vanskeligere enn jeg først trodde å konvertere en fil fra iTunes til en akseptabel filtype for Youtube. Men jeg gir meg ikke nå nei. Nå er jeg på det andre konverteringsprogrammet; jeg skal nok få det til ja… 🙂

Det nærmer seg natta kjenner jeg, så jeg får ta kvelden snart. Da er det bare å glede seg til en ny dag med sol og sommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *