Grillfest

Grillfest på skolen; 500 mennesker og 4 griller. Jepp, det var kø! Snuppeluppen ville bare ha kald pølse, og eldstesnuppa og jeg nøyet oss med ei grillet pølse hver. Så ble det potetsalat og vannmelon i stedet. Og det gikk faktisk veldig fint. 🙂

Underholdning var det også. Førsteklassingene sjarmerte alle med en dans de hadde øvet inn. Jentene hadde mange de skulle snakke og leke med innimellom spisingen, så jeg hygget meg sammen med et par andre mødre fra klassen til snuppeluppen. Jeg synes det er veldig koselig å bli kjent med noen her. Det er jo det jeg savner fra Hedemarken; venninnene mine.

Jeg tok meg en time på terrassen da vi kom hjem. Å kunne sitte ute i sola om kvelden og bare slappe av; ja det er noe av det beste som finnes. Bare kjenne sola varme på kroppen og la tankene vandre. Tenke på alt og ingenting. Det er godt det! Håper på like fint vær i helga! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *