And I will try to fix you…

Kombinert hjemmekontor og sykestue i heimen; det ble dagens løsning. Snuppeluppen trengte hjelp til det meste, inkludert å komme seg fra et sted til et annet. Både hjernemusklene og andre muskler har fått trimmet seg i dag, særlig opp og ned trappene. Da merker man godt at førsteklassingen har blitt stor jente! Hun har vært helt fantastisk, og klaget veldig lite. Tatt medisinen sin med stort mot.

Eldstesnuppa skal på telttur med skolen i morgen, så nå står utstyret pakket og klart. Det måtte en shoppetur på CC til for å fylle opp med sovepose og underlag. Og når man først er på shopping, så blir det som regel noe til både liten og stor.

Jeg kjenner at det har vært en lang dag. I går sovnet jeg faktisk på sofaen like etter kl 22 og våknet ikke før det var langt på natt. Det tar litt på når man må på legevakta med snuppeluppen gitt. Jeg var nok litt utladet etter den seansen.

Kjenner jeg er en smule sliten i kveld, også. Mulig det blir en tidlig kveld. Nå er det avslapping på sofaen med god musikk. He er en av mine «all-time» favoritter… 🙂


But if you never try you’ll never know
Just what you’re worth

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *