Regn, regn, regn

Nok en dag med hjemmekontor. Snuppeluppen er heldigvis på bedringens vei nå; jeg merket en god bedring i løpet av dagen. Hun måtte ta seg noen pauser på sofaen innimellom, men klarte seg godt i dag, synes jeg. Hun tar medisinene uten å klage, så hun har kanskje innsett at de faktisk hjelper.

Eldstesnuppa er på telttur med klassen sin. De var litt vel uheldige med været, men stemningen var god for et par timer siden. Snuppeluppen og jeg reiste opp med litt ekstra tørre klær. Jeg var visst ikke den eneste av foreldrene som hadde tatt akkurat den turen opp der, nei. Nå lysner det heldigvis, så jeg håper de får en god natt og en fin formiddag der i morgen.

Når dagen har vært lang og værgudene ikke er på min side, så merker jeg at jeg gleder meg veldig til å få ferie. Ikke mer enn 4 uker nå, så er vi i USA. Yes, det blir herlig! Snuppeluppen har sittet og sett på bilder fra Disneyland i kveld, så hun er helt klar. Jeg gleder meg til å sette meg på flyet og ankomme Los Angeles; der er det praktisk talt alltid sol og sommer!… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *