4 dager igjen!

Livet er godt på solsida av Mjøsa! Det er herlig med sommer; sitte ute i sola og bare kose seg. Hvor heldig er ikke jeg som blir bedt på grilling hos Bente og co to dager på rad. Komme til dekket bord og kjempegod biff, fikset av grill-eksperten. Bare sitte og kose meg, med bittelille-prinsen på armen. Så hjem til et stille hus, der jeg ikke har andre å tenke på enn meg selv om dagen. Jentene har det bra på ferie, og jeg slapper av skikkelig. 🙂

Om to dager er det St. Hans. Det er vel nesten første gangen jeg ikke har noe planlagt for den kvelden. På den andre sida hadde vi fast tradisjon; det var alltid Gillundstranda eller Hestnebben på St. Hans-aften. Grilling og leker; boksen-går var alltid best når både voksne og barn deltok. Nå er det tid for nye tradisjoner, men jeg ser for meg at det må bli en tur ned til Mjøsa. Må nok være ved vannet, hvis været er fint. Og det skal det jo bli!

Det gikk plutselig opp for meg at jeg er inne i min siste arbeidsuke før sommerferien. Det kom liksom ikke som noen overraskelse, men jeg innså plutselig at siste arbeidsdag faktisk er på fredag. Det er bare 4 dager igjen! Og da er det ikke mange dagene før vi setter oss på flyet; heading west to sunny California! Gleder meg, gleder meg, gleder meg! 🙂

I skrivende stund sitter jeg og hører på Sivert Høyem, og fantaserer om konserten på Hamar på lørdag! Åh, jeg har lyst til å dra dit!…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *