Ei herlig helg

Jeg har kost meg skikkelig i helga. Det var så godt å være med på scrappetreff igjen. Ei herlig helg fylt med koselig prat og masse inspirasjon og kreativitet. Jeg scrappet faktisk fire layouter. Jeg er rimelig sikker på at det er rekord i min fartstid på treff. Det var dessuten veldig fint å kunne være på treff som deltager, i stedet for å være arrangør; en god måte å ta det første skrittet tilbake inn i den sosiale hobbyverdenen på.

Det var strålende sol da jeg dro fra Hamar og over til den riktige sida igjen. Ja, dette er jo den riktige sida for meg nå. Jeg føler det når jeg kjører over Mjøsbrua. 🙂

Grilling i solsteken hos Bente og co, etterfulgt av is. Jeg satt bare ute i sola i flere timer. Åh, det er herlig! Jeg rakk så vidt litt shopping på Hamar i går, så nå er en ny bikini i boks til USA-turen; fullstendig klar for sol og sommer på «The Golden Coast». Som jeg gleder meg!!!

Blå himmel, kveldssol og mange båter ute på Mjøsa. Ja, i kveld er det skikkelig sommer. Endelig! 🙂

One thought on “Ei herlig helg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *