Family time

Nå har jentene hatt to flotte dager sammen med familien sin her. Vi har spist middag ute to kvelder, og i går fikk eldstesnuppa også møte den amerikanske fadderen sin igjen. Han hadde med flotte gaver til begge jentene, inkludert håndlagde jeans-vesker som moren hans hadde laget. De var kjempefine!

Været er fortsatt like fint, så nå skal vi ned til bassenget en tur, etter en sen frokost. Etterpå blir det shopping og mer moro med familien. Dette er siste dagen vår i Eugene. I morgen setter vi kursen mot Seattle, noe som betyr at ferien nærmer seg slutten. Det har vi liksom ikke begynt å tenke på ennå. Vi nyter hvert øyeblikk og tar en dag om gangen. Vi skal putte inn mange opplevelser for jentene før vi setter oss på flyet hjem!

One thought on “Family time

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *