Heading to Seattle

Nå nærmer ferien seg raskt slutten, og vi skal sette oss i bilen med kurs for Seattle. Vi flyr ut i morgen, så nå har vi ikke lenge igjen på amerikansk jord. Jentene er slitne etter disse dagene i Eugene; det ble en smule mer hektisk enn det vi hadde tenkt oss, men sånn blir det jo gjerne når det er mange som skal være med på det som skjer. De har i alle fall fått møtt alle de nærmeste slektningene sine her, og det var koselig.

På vei til Seattle skal vi innom en liten eventyrpark sammen med fadderen til eldstesnuppa. Det blir veldig fint! Han er det ikke noe stress med, så det kommer bare til å bli noen morsomme timer. Av en eller annen grunn så knyttet snuppeluppen seg til ham i stedet for slektningene sine, og det tror jeg rett og slett er fordi han er så rolig. Eldstesnuppa løp rundt med alle, slik hun pleier. Hun er seg selv, enten hun er hjemme eller borte! 🙂

One thought on “Heading to Seattle

  1. Kos dere masse i eventyrparken, og i Seattle! Vi gleder oss masse til å se flere bilder og høre om alt når dere kommer hjem! God tur! Kjempeglad i dere!!! <3 <3 <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *