En fin kveld ved Mjøsa

En koselig kveld med Bente og co! Middag ute på Egon, før vi tok desserten på Skibladnerbrygga. Kjempekoselig å kunne sitte ute å spise, selv om det ikke er sol. Temperaturen har vært god i hele dag. Guttene var i kjempehumør! Skibladner hadde kommet inn for kvelden, og den gamle Mjøsferga er kommet over fra Mengshol. Den så neimen ikke så stor ut nå; jeg husker den alltid var så stor da vi kjørte den før Mjøsbrua kom.

Kvelden ble avsluttet med en god runde Round-up på de tusen løvetannene som har dukket opp mens vi var på ferie (det virker i alle fall som tusen). Jeg håper dette tar knekken på dem, en gang for alle. Jeg har store planer for hagen, men jeg har jo innsett at de fleste av dem må vente til neste år. Jeg må liksom bli helt ferdig inne før jeg kan starte ute.

Jeg innså plutselig at jeg har blogget i over 9 måneder nå; hver eneste dag. Kanskje utfordringen ikke er så umulig allikevel. Det virker absolutt som om målet er innen rekkevidde nå. Det har blitt en vane å skrive noen linjer hver dag, og det var ikke noe vanskelig å huske på det mens jeg var i USA. Jeg måtte bare huske på å skrive tidligere på dagen enn jeg pleier, så ikke tidsforskjellen skulle legge innleggene på feil dato… 🙂

Endelig fant jeg lampen jeg skal kjøpe til soverommet mitt. Denne fra Åhlens er akkurat det jeg har vært på jakt etter, til nattbordene. Takket være snille venner på Facebook, så skal det bli ei råd med det. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *