Snart helg igjen!

Jeg har tatt en snartur over til Hedemarken i kveld, for å tilbringe kvelden med jentene og fikse litt på bilen på Hamar i morgen tidlig. Nå er den snart så god som ny, så får jeg se om jeg skal selge den og kjøpe meg ny. Det er veldig fristende! Drømmer så absolutt om bilen jeg kjørte i USA…

Nå står begivenhetene i kø om dagen; det er mye å glede seg til! I morgen kveld har Ingunn og jeg en «date» i kinosalen med Jacob Black og Edward Cullen. På lørdag får jeg besøk av noen gamle venninner. Ja de er ikke så gamle da; vi har bare vært venner lenge!…

Jeg går rundt og nynner på «Vanilla Twilight» om dagen. Jeg får den rett og slett ikke ut av hodet mitt. Derfor hører jeg på den; mye! Kjøre bil med vinduene nede og god musikk fra høytalerne; kjenne vinden ruske i håret og synge med av full kraft – det er deilig med sommer. 🙂

Jeg vet det ikke er mange dagene siden jeg la ut denne, men den er så fin… så jeg gjør det igjen 🙂

But drenched in vanilla twilight
I’ll sit on the front porch all night
Waist-deep in thought because
When I think of you I don’t feel so alone

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *