Herlige helg!

Dette har vært ei skikkelig innholdsrik helg! Kino på fredag, grilling i går, og i dag rakk jeg å se noen av søskenbarna mine som er på besøk på Gjøvik. Det ble grilling i dag også; hos Bente og co. Og jammen ble jeg ikke kjent med noen, også. Utrolig hyggelig! 🙂

Kvelden tilbragte jeg også hos Bente. Det ble kinokveld, i stor stil. Nå blir det litt lesing og musikk før jeg tar kvelden. Jentene er store fans av Lady Gaga. Snuppeluppen kan vel hele «Bad Romance» utenat, tror jeg. En formiddag i USA fikk vi med oss en «live» konsert av Lady Gaga fra Rockefeller Plaza i New York. Det viste seg at den damen faktisk er veldig talentfull, og rett og slett flink musikalsk «live», både når det gjelder sang og piano. Ja, jeg ble positivt overrasket. Så da jeg kom over denne overraskende versjonen av «Poker Face» på en annen blogg, så måtte jeg nesten bare dele den med noen… 🙂

Denne andre videoen er til ære for eldstesnuppa… Hun så på hvert eneste minutt av konserten, og syntes det var utrolig moro å få se denne splitternye sangen. Med mindre det var noen andre fra klassen hennes som var i USA og så på akkurat denne kanalen samtidig som henne, så var hun nok den aller første i klassen som hørte denne sangen. Og slikt er jo litt moro, da. Det er moro å oppleve noe som ikke alle andre gjør. For henne er det veldig stort. Det er viktig for henne å kunne dele noe med alle de andre, for slikt var det jo ikke på den forrige skolen hennes. Hun fikk aldri sjansen til det der. Så det var ekstra moro for henne å se konserten; det så jeg så godt. 🙂

Og hvis noen nå tror jeg har helt Lady Gaga «dilla», så har jeg virkelig ikke det. Det er bare ikke så ofte jeg blir overrasket, men det ble jeg virkelig av hennes «live» opptreden. Og da passer jeg på å blogge litt om det også, så klart… for jeg blogger jo om akkurat det som faller meg inn her og nå, fra min lille kant på verden… 🙂

One thought on “Herlige helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *