Nye uke og nye muligheter

Ja, så kom mandagen igjen. Med hverdag og jobb, slik som mandager ofte pleier å gjøre. Mjøsa hadde ikledd seg en heller grå drakt, men det lettet litt utover ettermiddagen. Heldigvis! Jeg tror fast bestemt at det ennå kan bli mye sol og sommer i tiden som kommer. Det føles i alle fall slik… 🙂

Jeg ble bedt med på en is-tur av Bente og co, på en helt fantastisk is-kiosk litt sånn ute i «intet». Jeg skal vel klare å finne fram dit igjen, men det var litt utenfor byen, i retning Minnesund. Det var den største kuleisen jeg noen gang hadde sett. En kule der var vel like stor som tre kuler et annet sted. Hvis du vil reise og kjøpe is et sted der de virkelig er rause med porsjonene, så skal du absolutt reise til Bilittkiosken. Etter det ble det filmkveld på Søstrene Sisters i kveld, også. Og det er alltid koselig.

Ellers har det vært en veldig fin dag, på mange måter, og jeg gleder meg til dagene som kommer!… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *