Butterfly wings

Sommeren kikket fram igjen i dag, og det ble litt deilig soling på terrassen etter jobben. Det ble enten å gå en tur langs Mjøsa eller sitte litt ute, og i dag falt valget på det siste. Det er deilig å kunne slappe av litt i sola, når sjansen byr seg. Det er jo ikke sikkert det blir så mange slike dager framover; man vet aldri med sommeren i Norge. Men jeg krysser fingre og tær for at været holder seg bra til i morgen! 🙂

Eldstesnuppa ringte meg og fortalte gledesstrålende at hun hadde vært på kino alene med to venninner og sett «Eclipse», på Hamar. De skulle være noen dager på Hedemarken nå. Jeg delte kanskje ikke helt hennes glede over at hun hadde sett den, men jeg tenker som så at nå er det ikke jeg som må bekymre meg over om hun får sove godt i natt eller ikke. Og hun må jo bare få lov hun, når andre får det. Hun begynner jo å bli stor. Prøver å ikke tenke på at det bare er litt over to år til hun blir tenåring…

Sitter og gleder meg til morgendagen. Sommerfugler i magen, rett og slett. Det er det lenge siden jeg har hatt… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *