Om alt og ingenting – en utfordring…

For en herlig dag! Sol, sommer og helg. Da er det bare en ting å gjøre; ta på seg bikinien og kose seg ute i sola. Og det har jeg virkelig gjort, bare avbrutt av en liten shoppetur på CC. Lilleprinsen til Bente skal feire bursdagen sin i morgen, så tante reiste på lekebutikken for å finne noe spennende. Det er moro å kjøpe noe annet enn jenteting, innimellom… 🙂

Jeg skulle bare en liten tur bort til Bente og co tidligere på kvelden. Jeg ble bedt med til naboene deres da jeg skulle dra hjem, og det takket jeg ja til. Der satt vi ved utepeisen og grillet marshmallows, snakket og koste oss. Det var veldig koselig. Det er så herlig at det faktisk går an å sitte ute til sent på kvelden!

I morgen kommer jentene hjem. Det skal bli godt! Det har gått ganske greit disse tre ukene. Jeg vet at de har kost seg, og dagene mine har gått unna raskt. Jeg har naturligvis savnet dem, noen dager mer enn andre, men jeg har også lært meg å sette pris på de dagene jeg har alene. Det er lov å slappe av da. Lov å bare være meg selv og kunne gjøre akkurat det jeg har lyst til, uten å måtte planlegge på forhånd. Og uten å ha dårlig samvittighet for det. Man kommer langt på et år, ja. 🙂

Jeg har fått en utfordring av Ruby. Og er det noe jeg ikke klarer å motstå, så er det naturligvis en god utfordring. Det er jo grunnen til at jeg endte opp med denne bloggen her i fjor høst… 🙂

Det passer i grunnen veldig godt at denne kom nå. I dag har jeg blogget hver eneste dag i ti måneder, og jeg føler nå at målet er godt innen rekkevidde. Undres på hva jeg skal utfordre meg selv til når året er omme? Hvis noen har noen gode ideer eller gode utfordringer, så er det bare å hive dem ut. Jeg er helt åpen for forslag!

Tilbake til utfordringen. Den lyder som følger:
1) Svar på spørsmålene på din blogg, bytt ut et spørsmål du ikke liker med et spørsmål du selv finner på. Legg også til et ekstra spørsmål du selv kommer på. 2) Gi utfordringen videre med link til 5 andre personer.

Ruby, her er mine svar… 🙂

1. Hva er din nåværende besettelse/Må Ha?
Musikk.

2. Hva er/var dagens middag?
I dag ble det ingen middag, gitt.

3. Hva var det siste du kjøpte?
Bursdagsgave til lilleprinsen til Bente.

4. Hva hører du på nå?
«Vanilla Twilight» – Owl City.

5. Hvilke klær i garderoben er dine favoritter?
To svarte skjørt, som begge går litt over knærne…

6. Hva er din favoritt iskrem-smak?
Sjokolade.

7. Hva synes du om personen som tagget deg?
Ei herlig scrappejente, som jeg er så heldig å ha blitt kjent med på vårt eminente rosa forum! 🙂

8. Hvis du kunne dratt hvor som helst i verden, i den neste timen,
hvor ville du dratt?

Til en øde øy et sted, der jeg kunne sitte på stranden og høre bølgeskvulp og palmesus, mens jeg kikket opp på den blinkende stjernehimmelen…

9. Hvilket språk ønsker du å lære?
Italiensk.

10. Hva er din favorittfarge?
Rosa.

11. Hvilken bok leser du akkurat nå?
«The Alexander Cipher» – Will Adams.

12. Beskriv din personlige stil.
Fargerik, kanskje? Liker i alle fall klær med farger.

13. Hva skal du gjøre etter du er ferdig å svare på utfordringen?
Se litt på TV før jeg legger meg, tenker jeg.

14. Nevn noen av dine favorittfilmer.
Lord of The Rings-filmene.

15. Hva inspirerer deg?
Livet!

16. Hva er din favoritt-frukt?
Banan.

17. Nevn noe du VIRKELIG ser frem til.
At jentene kommer hjem i morgen!

18. Samler du på noe?
Erfaringer!…

19. Det beste rådet du har fått i en vanskelig situasjon?
Spis en is, det er godt for sjelen.

20. Hvor mange ganger trykker du på Slumre-knappen før du står opp?
To. Har lagt inn ekstra tid så jeg kan det… 🙂

21. Hva er din favoritt-lukt?
Duften av sommer.

22. Hva er ditt favoritt-snop?
Sjokolade.

23. Hva er ditt største mote-feilsteg?
Kreppet hår på 80-tallet?

24. Hva er det du bare MÅ se på TV?
Egentlig ser jeg veldig lite på TV for tiden, men jeg liker Criminal Minds, Big Bang Theory og House.

25. Hva ville du bli da du vokste opp?
Detektiv, a’la Nancy Drew.

26. Enkel Overflod – Hva betyr det for deg?
De enkle gledene… 🙂

27. Har du noen fobier?
Ikke nå lenger. Kurerte meg selv for edderkoppskrekk for et år siden.

28. Er det noe i livet ditt du virkelig angrer på?
Nei, livet er for kort til å angre. Man må leve det som best man kan og fylle det med givende ting, nå mens man har det.

29. Om du kunne velge EN person, hvem har formet deg mest?
Når jeg tenker tilbake på de siste årene og alt som har skjedd i livet mitt, så er det vel mine egne valg, drømmer, håp og erfaringer som har ført meg hit jeg sitter i dette øyeblikk…

30. Nevn tre ting som betyr mye for deg.
Jentene mine, familie/venner og musikk. Mine store gleder i livet!

Utfordringen sendes videre til:
Berit, Tea, Nora, Tone og Christel.

One thought on “Om alt og ingenting – en utfordring…

  1. Takk for utfordring, får se om jeg får gjort den en gang ^^ Håper du har hatt en fin sommer Marit, var hyggelig å se deg på Mjøstreff!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *