En herlig dag!

Nok en herlig dag ved Mjøsas vestre bredd. Våkne av at sola skinner fra praktisk talt skyfri himmel, og innta frokosten på terrassen, der gradestokken stadig kryper oppover; det er perfekt. Så fikk jeg et veldig hyggelig besøk! En bedre start på dagen skal man lete lenge etter!… 🙂

Og så kom jentene hjem. Endelig. Jeg hentet dem på toget før vi reiste på lilleprinsen sitt bursdagslag. De stormet av toget og kastet seg inn i armene mine, begge to. Det var godt! Helst ville de hjem med en gang, men vi hadde jo et selskap som ventet. Lilleprinsen fikk masse gaver og koste seg veldig med all oppmerksomheten. Jentene syntes det var topp å se alle sammen igjen, og enda bedre var det å komme hjem. Tre uker er ganske lang tid å være borte fra alle lekene og bøkene sine. Snuppeluppen gikk rett på sofaen og satte på NRK Super; hun har nok savnet å kunne se på film eller BarneTV disse ukene. Da er det godt å komme hjem, der alt er som det pleier.

Nå blir utfordringen å snu døgnet til jentene tilbake til hverdagen. I morgen er det SFO igjen for Snuppeluppen; vi må opp til vanlig tid, alle tre. Skolen begynner igjen neste uke. Nå er de ikke lenger første- og femte-klassinger, men andre- og sjetteklassinger. De begynner å bli store, begge to.

Nå skal snuppene i seng, og jeg skal ordne litt småtteri til starten på den nye uka… Ha en herlig kveld og ei fantastisk uke! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *