Fjellet lokker

Akkurat nå sitter jeg og gleder meg til å komme på hytta igjen. Det blir ikke før i høstferien, men det er godt å ha noe å glede seg til. Ut på tur om dagen, og kose seg inne foran peisen om kvelden. Jeg kan kjenne fjellet lokke; et sug i magen etter å komme opp dit igjen.

Det har vært ei intens uke nå. Begge Søstrene Sisters har vært rimelig slitne i kveld. Prinsessene og prinsene vil liksom ikke legge seg når de sover på samme rom, og da sliter vi med rutinene; både morgen og kveld. Det blir nok mye lettere når jentene skal sove i sine egne senger igjen, i morgen kveld.

Det slo meg hvor moro det skal bli å kjøre med den nye bilen om kvelden. Tenk så herlig å kunne sitte inne i bilen og kikke opp på stjernene, gjennom panoramataket. Jeg liker å se på stjernene. Akkurat det savner jeg om sommeren, og det er vel den tingen jeg gleder meg mest til når høsten kommer og kveldene blir mørkere. Og det er ikke noe sted man ser flere stjerner enn på fjellet. Nok en grunn til å glede seg til hyttetur! Jeg kan nesten ikke vente.

Jeg kjenner at jeg er for trøtt og sliten til å tenke på noe som helst annet i kveld. Men jeg har tenkt mye før i dag. Og i morgen skal jeg tenke enda mer… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *