Stille…

Det er farlig å sovne på sofaen.I alle fall akkurat nå; med rundt 5 uker igjen å blogge, så kan jeg jo ikke risikere å sovne fra alt om kvelden… Ikke når jeg er så nærme målet.

Før jeg flytter meg fra sofaen og ned til senga, så må jeg konstantere at dagen i dag har vært en helt annen enn dagen i går. Det var ingenting som plaget Eldstesnuppa da hun la seg, og begge jentene sovnet forholdsvis raskt. Det var vel derfor jeg sovnet, også. Det var jo stille tidlig, til en forandring. Og stillheten er virkelig ikke oppskrytt.

Det har vært ei veldig lang uke; det føles i alle fall slik. Antageligvis er det vel fordi jeg har kjempet hardt for å bli kvitt denne forkjølelsen, og det har jo tatt sin tid. Alt tar liksom lenger tid når formen ikke er helt på topp; det gjelder både hjemme og på jobb. Jeg gleder meg veldig til at helga kommer, så jeg kan få slappet av.

På tide å rusle ned på rommet nå, kjenner jeg… God natt! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *