En deilig dag

En herlig kveld ved Mjøsas vestre bredd! Vi har hatt besøk fra Hedemarken, og kost og veldig med våre gode venner. En real pølsefest for både små og store, etterfulgt av kaker og andre gode saker.

Eldstesnuppa ga meg frokost på senga. Det var en flott måte å begynne helga på. Hun forsikret meg om at jeg skulle få det i morgen, også. Det er veldig koselig å bli feiret i flere dager; det blir nesten tre dager til ende, denne gangen.

Jeg hadde ønsket meg et lerretsbilde, som jentene hadde tenkt å kjøpe da de var ute og shoppet med Mormor tidligere i dag. Snuppeluppen hadde gått veldig målbevisst inn i butikken, akkurat til det stedet bildene hadde stått på. Hun hadde fått rent hakeslepp da de ikke stod der lenger. Etter en rask runde hele butikken rundt og en fortvilet kommentar til Storesøster om at bildet ikke var der, så hadde butikkdamen forklart at de dessverre var utsolgt for akkurat det bildet. «Jammen Mor hadde lyst på det bildet til bursdagen sin!» hadde Snuppeluppen svart da. Jeg kan se det for meg. Skjønne snuppene mine! De hadde plukket ut et annet bilde i stedet, etter overtalelse fra Mormor. Og det var også veldig fint.

Jeg fikk også et annet nydelig lerretsbilde, håndlaget av en av mine venninner. Det var kjempefint, og passer perfekt inn i fargene i huset mitt. Jeg setter så stor pris på at noen tar seg tid til å lage noe til meg. Det er så koselig! Jeg fikk mye annet flott også. Jeg kan ikke huske sist jeg fikk så mange gaver som jeg har fått i dag. 🙂

Nå skal jeg slappe av litt på sofaen, før jeg hopper i senga. Jentene sover, etter en lang dag. Det er en perfekt slutt på en flott dag å kunne konstatere at «Team Isabel» har hoppet opp på fjerde plass. Det er flott! Mitt ønske for morgendagen er at familie og venner sender en sms «Dots» til 2229, og donerer poengene til hjertesaken min her. Det koster bare 1 kr å være med å støtte Eldstesnuppas konsertsjanse. Vi har fortsatt klart å holde det hemmelig for henne, og det er ekstra moro!… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *