Introducing me

TGIF! Akkurat nå er det kjempeherlig med fredag! Etter en fin dag på jobben, med lunsj på Egon og kake sammen med mine gode kollegaer, ble det tidlig helg for meg og jentene. Det er veldig godt å kunne hente Snuppeluppen litt tidligere på SFO innimellom. Det blir lange dager for henne.

Begge jentene var veldig utålmodige hele ettermiddagen, og fulgte nedtellingen til «Camp Rock 2» på Disney Channel, minutt for minutt. Det første Eldstesnuppa sa da jeg fortalte for noen uker siden at de skulle være hjemme denne helga var; «JA! Da får jeg jo se på Camp Rock 2 allikevel!» Og oppladningen har vart lenge nå, med dansing og sanger fra den første filmen.

Nå har Mormor og Bestefar ankommet fra Hedemarken. Eldstesnuppa organiserer og ordner på rommet sitt, sammen med Mormor. Jeg fikk endelig tak i en turkis taklampe til rommet hennes, så den skal henges opp i morgen. Snuppeluppen har allerede sovnet i sengen min. Hun har blitt så forkjølet, stakkars. Men sånn blir det på høsten, når man går uten sokker og genser på skolen og SFO. Vi har hatt flere samtaler om at man må ha mye klær på seg på høsten. Det hjelper ikke at det er varmt innimellom, for det er kaldt så fort sola er borte.

Nå skal jeg bare slappe av nyte resten av kvelden. Fredagsfølelsen har kommet for å bli! 🙂

Sjarmerende og søt liten sang…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *