Snart ferietid

Det er mandag igjen. Ny uke og nye muligheter! Det gjelder bare å gripe sjansene som dukker opp. Og siste uke før høstferien starter. Gleder meg! 🙂

I kveld er jeg sliten. Skikkelig sliten. Med god hjelp av min flinke svoger fikk jeg tømt alt som stod i garasjen. Ting fra oppussingen i vinter, og annet som de forrige eierne hadde latt stå igjen. To ganger i året kommer det en container til borettslaget, og i vår var den full i løpet av den første dagen. Så da den nå dukket opp igjen, så måtte jeg bare forte meg å få kastet alt det som hadde samlet seg opp. Nå er garasjen tom, og jeg har plass til den nye bilen min.

Nå kjenner jeg at senga kaller, så nå skal jeg ta kvelden på min lille kant av verden. God natt, verden!… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *