Hytta kaller

Sliten igjen i kveld, også. Jeg må vel bare konstatere at det kommer til å bli slik fram til høstferien starter. Det føles veldig lenge siden jeg hadde ferie, så jeg er veldig glad for at jeg sparte igjen ei uke til nå. Jeg kjenner at det skal bli herlig med ei uke på hytta! Godt for kropp og sjel. 🙂

Jeg gleder meg utrolig masse til å komme på hytta igjen. Det ble ingen tur i sommer, så vi har ikke vært der siden Pinsen nå. Turer i den frie natur, og peiskos på kvelden. Og så gleder jeg meg naturligvis til å kjøre oppover Gudbrandsdalen i den nye bilen. Det skal bli stas! Og trygt og godt. Ikke mange dagene igjen nå, og vi er helt klare, både jentene og jeg! Ikke mange dagene igjen…

Kjære venner og familie; «Team Isabel» har klart å holde ledelsen, men vi trenger flere poeng. Hvis noen vil sende «Dots» til 2229 og donere koden, så setter jeg stor pris på det (det koster 1 kr). Hver kode = 100 poeng. Man trenger altså ikke kjøpe kjeks for å delta, og man kan sende en sms pr uke. Jeg gjør alt jeg kan for å vinne dette for Isabel, og jeg er evig takknemlig til alle som har donert poeng så langt! ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *