Can’t fight the moonlight

En flott start på høstferien, med koselig venninnebesøk. En rundtur på Hadeland med stopp på Hadeland Glassverk, og litt sightseeing på Toten på vei tilbake. Shopping, pizza og filmkveld – hva mer kan man egentlig ønske seg?… 🙂

Jo, det er jo alltids en ting da. Etter å ha sett «He’s just not that into you»; en søt film med mye romantikk og happy ending, så merkes naturligvis det lille savnet etter å ha noen. Det er jo ikke til å komme forbi. Det ligger der, men det har ikke vært så framtredende den siste tiden. Ukene har flydd avsted, med mange aktiviteter og mye å gjøre. Tankene mine har vært fokusert på helt andre ting, andre prioriteter. Jentene kommer naturligvis først. Men jeg er tålmodig, og venter. En vakker dag…

Morgendagen går med til pakking, og så setter vi kursen mot hytta tidlig på mandag. Jeg gleder meg masse! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *