Videre, alltid videre…

Neida, jeg stopper ikke sånn helt. Jeg fortsetter med bloggen jeg. Det blir kanskje ikke hver eneste dag hele det neste året, men det blir i alle fall små hverdagsglimt. Det er nemlig ganske godt å kunne «lufte» det som skjer med noen. Vite at noen der ute i den store verden tar seg tid til å lese om hva som skjer med nettopp meg og jentene. Det er verdifullt, og jeg er veldig takknemlig til dere alle!

Det har vært nok en nydelig dag på hytta. Vi koser oss masse! I høstferien i fjor var det snø her, og i dag har vi sittet i solveggen i stekende sol. Ute på tur har vi også, vært. Gjennom skogen og langs Rauma, ned til «Moen». Den gamle husmannsplassen der familien kommer fra. Det er litt moro å kunne ta med jentene dit når vi er her. 🙂

Håper på like fint vær i morgen! 🙂

One thought on “Videre, alltid videre…

  1. Dobbelt hurra!!
    Det ble ikke bråstopp!!

    Flott med flotte dager, her har vi hatt en grå dag, håper på flott vær resten av helga!!

    KLEM

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *