Jeg klarte det!

365 dager med små og store gleder, fra min lille kant av verden. Og noen sorger og fortvilelser, innimellom. Men veldig mange gleder. Jeg klarte det faktisk. Jeg har blogget et helt år, hver eneste dag. Mange tanker og følelser. Mange hverdagsglimt. Noen nedturer, men mange oppturer.

Det har vært et veldig lærerikt år, på mange måter. Mye har skjedd. Vi har oppnådd mye, både jentene og jeg. Og vi har det bra! De valgene jeg har tatt det siste året har vært riktige. Det føles veldig godt å vite. 🙂

Tusen hjertelig takk til alle som har lest bloggen min, i året som har gått. Det betyr veldig mye å vite at noen leser det jeg skriver. Når tårene kommer av seg selv. Når sjelen bobler over av glede. Alt, og ingenting. De små tingene i livet. Vi trenger noen å dele dem med. Så tusen takk for følget – så langt! ♥

Og jeg gir meg ikke med bloggingen, nei. Det blir nesten litt rart å ikke skulle skrive hver dag. Man blir nemlig vant til det, som man blir til det meste av daglige rutiner. 🙂

Det har vært en flott dag på hytta. Vi koste oss ute i solveggen i mange timer. Det har ikke blåst i det hele tatt, og skyene som har ligget de foregående kvelden er helt borte. Ned titter millioner av stjerner, og det er så nydelig!

Elsie, I completed another of my 4 simple goals before 2011. I have now blogged every day for a year about the simple joys of life. I challenged myself to do so, one year ago today. And I did it!

2 thoughts on “Jeg klarte det!

  1. Gratulerer så mye Marit !!! *klem*
    Er jo vemodig for oss som har fulgt deg hele tiden at du skal slutte :o(
    Det har vært utrolig…finner ikke ordene her…givende, rørende, interessant og gledelig å følge deg og jeg superglad på dine vegne at valget du har gjort ser ut til å ha vært 100 % riktig :o)

    Kommer virkelig til å savne å lese her altså….kanskje det kommer noen drypp innimellom …. ? ;o)

    Ha en fortsatt flott uke. Stor klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *