Pyjamas-party!

I kveld har vi feiret bursdagen til Eldstesnuppa. Ei uke før dagen, men nærme nok til at det var greit. Snuppeluppen og jeg var ute og shoppet til henne på CC i går; skal man ha pyjamas-party så må man naturligvis ha en litt kul pyjamas, med matchende tøfler! Hun ønsket seg først overnattingsfest, men når antallet jenter ble så mange som 10, så måtte Mor sette ned foten og si at det måtte bli en pyjamas-fest i stedet!

Vi danderte stua med tepper og puter, og alle jentene satte seg ned foran TVn. De skulle se litt på film, mens de spiste. Pizza, Dots-kake, snacks og godteri var bursdagsbarnets valg for kvelden, og det falt visst bokstavelig talt i smak hos alle. Etter en halvtimes rolig stund bestemte de seg for at de ville danse i stedet. Bursdagsbarnet og jeg hadde da en liten «oppvisning» med Glow-dansen. Jentene var mektig imponerte over at vi kunne den, så de ville lære den. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har danset den i løpet av kvelden, men det var ikke få! God trim er det, i alle fall.

Nå ligger det tre jenter og sover nede; en innlånt fra Hedemarken for anledningen, til begge jentenes store glede. Det var stor stas å hente henne på bussen i ettermiddag. Nå er jeg sliten og må ha en liten stund på sofaen, før jeg tar kvelden.

God natt, verden! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *