The Nightmare before Christmas

Eller i alle fall et mareritt om jula. I natt hadde jeg en trist drøm om at jentene ikke hadde ei god jul. Jeg våknet opp med bankende hjerte og tårevåte øyne. Det var ikke noe godt i det hele tatt! Det tyder vel på at det kverner litt i underbevisstheten min, selv om jeg prøver å ikke tenke på det.

Jeg lurer jo veldig på hvordan jula skal bli for dem på Lillestrøm. Det blir vel ingen TV der da heller, så ingen «Julemorgen» eller «Tre nøtter til Askepott» på programmet, kan jeg tenke meg. Jeg er ikke veldig opptatt av TV; ikke i det hele tatt. Men det er koselig med de faste innslagene som har blitt en del av juletradisjonene våre. Jeg prøver å tenke positivt på det hele, og håper naturligvis at det skal bli en veldig fin julefeiring for dem. Det må jeg bare gjøre!

Snuppeluppen og jeg har vært ute og gått med bøsse for TV-aksjonen i dag. Det var en veldig fin tur! Været var nydelig, og menneskene var gavmilde. Vi fikk en rode ikke så langt fra huset vårt, og det var nok litt ekstra moro for Snuppeluppen. Vi var innom huset til ei jente fra klassa hennes, og da ble vi liksom litt mere kjent i bydelen enn vi har vært. Hun syntes i alle fall det var stor stas, og tok oppgaven med stort alvor. Det var hun som ringte på dørene og hold bøssa, mens jeg fikk oppdraget med å klistre lapper på døra der det ikke var noen hjemme… 🙂

Sivert er best! Husk å støtte TV-aksjonen!

One thought on “The Nightmare before Christmas

  1. Jeg føler med dem som ikke får feire jul sammen med barna sine. Men sånn er det nå en gang og man må jo bare gjøre det beste ut av det hele. Det går sikkert bra selv om ting blir annerledes! :o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *