10 uker med juleforberedelser – uke 7

Om nøyaktig en måned er det lille juleaften. Jeg gleder meg veldig til å pynte til advent og jul i det nye huset. Jula i fjor ble veldig uvanlig for oss, der de aller fleste dagene gikk med til pakking og flytting. Vi hadde vel aldri pyntet så lite til jul som vi gjorde da. I år skal alt blir som det pleier, for jentene og meg.

På lørdag skal jeg ta fram adventspynten min. Adventsduken skal strykes og stjernene skal henges opp på rommene til jentene. De får hver sin stjerne nå som de har hvert sitt rom. På stua skal adventsstakene få hedersplassen; den elektriske i panorama-vinduet og den med levende lys midt på stuebordet. Vi skal tenne det første lyst når jentene kommer hjem søndag kveld. Det skal bli så koselig!

Jeg har litt pynt som jeg pleier å ta fram til advent. Det er noen amerikanske julehus, noen engler, noen røde hjerter til å henge i kjøkkenvinduet og noen store snøfnugg. Nå blir det spennende å finne ny plass til alt. 🙂

Ukas gjøremål:

1. Pynte til advent
På søndag er det 1. søndag i advent. Det er tid for å henge opp stjerner i vinduene og finne fram adventsstaken.

2. Kjøpe juleantrekk
Nå finnes det mye lekkert i butikkene, til både liten og stor. Det lønner seg å være tidlig ute, mens utvalget er størst. Populære størrelser blir gjerne tidlig borte (ofte gjelder det størrelsen til minstesnuppa mi iallefall, har jeg erfart tidligere).

3. Kjøp eller lag noen julegaver
Begynner det å minke på julegavelistene nå? Kjøp eller lag noen gaver denne uka her også, så blir det enda færre igjen til neste uke.

Lykke til og kos deg med adventsforberedelsene! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *