Close your eyes and make a wish!

Tiden går fort, og plutselig har man blitt et år eldre. Jentene overrasket meg med kake og pakker på senga. En bedre start på gårsdagen kunne jeg ikke fått! Jeg hadde tyvstartet litt og kjøpt en tidlig bursdagspresang til meg selv; en iPad2. Måtte jo bare ha det da sjansen plutselig kom! 🙂

Det plinget inn hilsener på mobilen min fra Facebook hele dagen, både gratulasjoner og gode ønsker. Jeg har aldri fått så mange hilsener noensinne! Moro at så mange ønsket at det skulle dukke opp en politimann på døra mi i går. Jeg setter så stor pris på støtten og omtanken! Det er veldig koselig å vite at noen tenker på meg og det jeg gjør.

Jeg blir jo litt filosofisk nå, da. Ved nyttår var jeg helt sikker på at 2011 skulle bli det beste året for meg hittil. Og det tror jeg ennå. Det var nok bare meningen at jeg skulle fylle 37 før jeg skulle møte Drømmemannen. Hvis noen synes det blir litt mye snakk om Ham for tiden, så er det av den enkle grunn at Han er den eneste som mangler i livet mitt. Prikken over i’en! Her sitter det en ferdig familie som bare venter på at han skal dukke opp; alt er klart for Kjæresten og bonuspappaen. Jeg håper så veldig at det skal skje snart nå, så jeg slipper å være alene lenger.

Jeg hadde jo bare ett ønske på bursdagen min i år. Og selv om det ikke dukket opp noen mann i uniform på døra mi i går (og jeg håpet i det lengste, bare så det er sagt, for man vet virkelig aldri! hehe), så har jeg fortsatt håp om at Han skal dukke opp ganske så snart, et eller annet sted. Selv om det ikke var noe lys på kaka mi å blåse ut i går, så lukket jeg øynene og ønsket meg noe allikevel. Åh som jeg ønsker at det skal gå i oppfyllelse!

I et og annet sårbart øyeblikk så kan det være en utfordring å beholde humøret, men jeg tar tak i skyene og blåser dem bort, slik at sola igjen får skinne. Tankenes kraft. Det er nytt år og nye muligheter nå, og jeg velger å gå på også dette full av glede, varme og optimisme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *