Aktivitetskabalen går akkurat opp

Jeg vet ikke om jeg vil kalle det mitt nye og bedre liv, men jeg har i alle fall meldt meg inn på Spenst Toten Treningssenter. Mest for å være med på Zumba sammen med Lillesøster, men også for å treffe nye mennesker. Ut og møte noen! Man vet jo aldri? Det var i alle fall det han jeg hadde samtaletimen med sa; «Du vet jo at treningssenteret er et av de mest vanlige stedene der single treffer noen!» Jo takk, så bra da, sa jeg da… hehe.

Zumba er skikkelig moro! Jeg passer nok best til saltimer med instruktør og musikk, tror jeg. Det blir nok ikke så mye egentrening på meg. Jeg har vel ikke akkurat apparatskrekk, men jeg liker å danse! Jeg elsker å danse. Derfor prøver jeg hver tirsdag å komme meg på Zumba, slik at jeg i alle fall får en time i løpet av uka, som bare er min. For det er jammen godt. 🙂

Men det er ikke bare jeg som trener nå. Uka går så fort! Aktivitetene står i kø igjen, og jeg føler at vi endelig begynner å komme inn i den nye rutinen. Svømmetrening to ganger i uka for Eldstesnuppa, og hun stortrives med det. Det var tvers igjennom lykke da hun fikk beskjed om at hun hadde rykket opp et hakk siden forrige sesong.

Kunstløpsesongen er i gang igjen, og Snuppeluppen har vært klar i flere måneder. Egentlig helt siden avslutningen var ved påsketider. Hun synes det er skikkelig moro, og da synes jeg det er ekstra moro også.

Å være med på kunstløpstrening er egentlig helt greit. Jeg sitter en time og ser på Snuppeluppen som danser på isen, mens jeg synger til sangene som spilles over høytalerne og danser lett der jeg sitter i stolen… Det er egentlig en veldig fin time på ettermiddagen, sånn midt i uka. 🙂

Med fire treninger og fire ukedager, så går aktivitetskabalen akkurat opp dette skoleåret, også! Utfordringen kommer virkelig hvis jentene får trening på samme dag…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *