2 måneder igjen til jul (juleforberedelser uke 3/10)

Vi skriver 24. oktober i dag (FN dagen), og nå kan jeg konstatere at det bare er 2 måneder igjen til jul – til jentenes elleville jubel, naturligvis. Snuppeluppen har sikret seg en gigantisk ønskeliste fra Toys R Us, mens Eldstesnuppa driver med noe hemmelig til advent. Noe som krevde 24 fyrstikkesker, så det skal bli spennende å se hva det blir til slutt.

Det var «Elleville Dager» på CC forrige uke, og jeg måtte jo bare gripe sjansen og kjøpe litt forskjellig. Litt småtteri ligger klart, og jeg har strøket av noen navn på lista mi. Litt mer unnagjort før advent betyr jo mer kos i adventstida. 🙂

Ukas gjøremål:

1. Julekortfotografering
Hvis man skal bruke julekort med eget julebilde, så er tiden snart inne for å ta det, slik at man får fremkalt bildene i tide. Jeg har allerede fått flere e-poster med tilbud om slikt i innboksen.

2. Bestille frisørtime

Skal du klippe deg før jul? Da er det lurt å være ute i god tid. Timene i dagene rett før jul er som regel de første som fylles opp.

3. Kjøp eller lag noen julegaver
Kjøp eller lag noen gaver denne uka her, også. Jo flere man får unna før advent, jo mindre stress får man når desember kommer.

4. Kjøp nye pensko
Det er kanskje litt tidlig for juleantrekkene i butikkene ennå, men skobutikkene er i alle fall fulle av flotte sko. Skal barna dine ha nye pensko til jul, eller skal du ha nye sko til julebordet? Sko kan man gjerne kjøpe i god tid, mens utvalget ennå er på topp.

Lykke til med ukas gjøremål! 🙂

2 thoughts on “2 måneder igjen til jul (juleforberedelser uke 3/10)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *