10 uker med juleforberedelser – uke 7

Halve November har passert, og jeg lot Sarah (omsider, i følge henne selv!) få den første flaska med julebrus. Isabel vil vente til 1. desember.

Jeg føler at jeg ligger godt i rute med juleforberedelsene mine. Mange julegaver ligger klare til å pakkes inn, og julekortene er i boks. Koselige sysler som å pakke inn gavene og skrive julekort venter jeg med til litt nærmere jul.

Det er mindre enn to uker igjen til 1. søndag i advent, så denne uka skal jeg fokusere på å få adventspynten min klar.

advent2012
Adventsstaken vår i 2012, der jeg brukte chipboard bokstaver og bånd fra scrappesakene mine.

Ukas gjøremål:

1. Kjøpe eller lage adventspynt
Har dun husket lilla lys? Hvite lys kan også fint brukes, spesielt fint blir det hvis man bruker lilla bånd rundt de hvite lysene.

2. Kjøpe juleantrekk
Nå finnes det mye lekkert i butikkene, til både liten og stor. Det lønner seg å være tidlig ute, mens utvalget er størst. Populære størrelser blir gjerne tidlig borte (ofte gjelder det størrelsen til minstesnuppa mi iallefall, har jeg erfart tidligere).

3. Kjøp eller lag noen julegaver
Begynner det å minke på julegavelistene nå? Kjøp eller lag noen gaver denne uka her også, så blir det enda færre igjen til neste uke.

Lykke til og kos deg med adventsforberedelsene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *