10 uker med juleforberedelser – uke 6

Så er vi snart midt i november og det går raskt mot advent. Det var medlemskupp på Nille med rabatt på hele butikken, så da passet jeg på å få kjøpt inn det jeg trenger av lys, julepapir og merkelapper. Kjempefint å få det unna i god tid.

2013-12-24 21.57.10

Ukas gjøremål:

1. Kjøpe lys og telys
Advent og jul er høysesong for bruk av levende lys. Kjøp inn det du trenger av telys og stearinlys nå, så har du en ting mindre å tenke på når desember kommer. Husk lilla lys til adventsstaken. Det finnes så mye lekkert i butikkene nå.

2. Sjekke lyspærer
Det er lurt å sjekke pærene i adventsstaken og adventsstjernen denne uka her; kjøp inn pærer hvis det trengs. Og med det samme er det lurt å sjekke juletrebelysningen, for å se om det trengs nye pærer der, også. Husk også utendørsbelysningen, hvis du skal ha det.

3. Kjøp eller lag noen julegaver
Kjøp eller lag noen julegaver denne uka her, også. Nå er vi snart i havn med de «faste» på julegavelista.

Lykke til med ukas gjøremål!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *