7 minute workout challenge

Etter at denne appen har blitt foreslått veldig mange ganger på Facebook, så fant jeg ut at jeg skulle teste den og se om den faktisk virker. Så jeg lastet den ned på søndag og satte igang.

Appen fungerer veldig fint. Du får 12 øvelser på 7 minutter, der øvelsen varer i 30 sekunder og det er 10 sekunders pause imellom hver øvelse. Det er en hyggelig stemme som på engelsk sier når du skal starte og når du er halvveis, og når du skal ta pause. Samtidig vises det et bilde i bakgrunnen på telefonen så du vet hvilken øvelse som kommer etter pausa.

Du kan sette på flere repetisjoner enn 1, men siden reklamen har vært at det skal holde med 7 minutter, så tenkte jeg at jeg skal bruke 1 repetisjon i noen uker og se om jeg ser noen forskjell. Så kan jeg alltid ta 2 sykluser (altså to runder med øvelsene) senere og se hvordan det blir.

7 minutter om dagen, hver dag. Og man blir i alle fall svett!…

2016-08-24 13.41.15

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *