10 uker med juleforberedelser – uke 5

Jeg ønsker meg noen spennende juleoppskrifter. Jentene og jeg har noen kaker vi pleier å bake til jul, men det hadde vært moro å få noen tips og ideer på andre barnevennlige julekaker. Jentene mine er ikke spesielt store fans av de vanlige 7 slagene. Det går heller i pepperkaker, amerikanske cookies og muffins. Ja da, det går fint an å lage julemuffins også (eller julecupcakes, hvis vi pynter dem ekstra fint).

Har du en oppskrift du kunne tenke deg å dele med meg?
Legg gjerne igjen en kommentar med din oppskrift eller link til en oppskrift på din blogg, så kanskje det blir nettopp dine julekaker vi spiser på julekvelden i år. Kakebake-eventyrene våre kommer på bloggen når jula nærmer seg!


Så fort det blir advent skal vi bake pepperkaker igjen. Det er fast tradisjon den første søndagen i desember.

Ukas gjøremål:

1. Lage/bestille julekort
Nå er tiden inne til å få julekortene i boks, enten man skal lage selv eller bestille. Nå har det også kommet julekort i flere butikker, så hvis man skal kjøpe så finnes det mye å velge mellom.

2. Lage/kjøpe merkelapper
Det er koselig å sitte og pusle med litt hobbysysler om kveldene, nå som det har blitt så mørkt ute. Finn fra litt kartong og forskjellig pynt, og lag noen flotte merkelapper til julegavene.

3. Kjøp eller lag noen julegaver
Et stort pluss ved å dele opp gavene over flere uker er at man ikke merker det så godt på lommeboken, i tillegg til at man blir ferdig i god tid og slipper stresset de siste ukene før jul.

Ukas tips:
Hvis du ønsker å lage julekort selv, men finner ut at du ikke har tid i år, så kan du sette ditt personlige preg på ferdige julekort. Både kjøpte kort og trykte fotokort blir ekstra fine med klistremerker eller annen pynt du limer på. «Pimp opp» ditt julekort.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *