10 uker med juleforberedelser – uke 4

Det har blitt november og i dag er det bare 4 uker igjen til advent! På tide å rydde bort Halloweenpynten og vente på lysfesten som kommer. Nå er det ikke lenge igjen.

Det har vært storsalg på både Toys R Us, Kitchn og Til Bords denne uka, så det var gode muligheter til å få kjøpt noen julegaver og krysse av noen navn på julegavelista.

Har du fått krysset av noen punkter på listene dine?

Ukas gjøremål:

1. Bestille/lage julekort
Hvis du har tatt bilde selv som du skal bruke til julekort, så er tiden inne til å sende det inn og få julekortene ferdig. Skal du lage julekort selv, så lag noen kort denne uka her.

2. Adventskalender
Nå går det veldig fort til desember kommer, så det er på tide å tenke litt på adventskalenderen. Skal du kjøpe? Eller lage? Det finnes så mange gode ideer for kalendere man kan lage selv nå.

3. Kjøp eller lag noen julegaver
Kjøp eller lag noen gaver denne uka her, også. Jo flere man får unna før advent, jo mindre stress får man når desember kommer.

Ukas tips:
Lag et kuponghefte til din kjære eller en god venninne. Skriv ned hyggelige ting som dere kan gjøre sammen, som f.eks. «Lage middag sammen», «Gå på kafé», «Se en film». Dette er en super julegave, der du kan tilpasse gaven etter mottakerens interesser. Hvis du lager 24 kuponger, så kan heftet være en flott adventskalender.


Det er moro å kikke på gamle julebilder. Denne lille, lure nissejenta her fyller snart 14 år!

One thought on “10 uker med juleforberedelser – uke 4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *