10 uker med juleforberedelser – uke 3

I helga var jeg i London, og der var de allerede i gang med pyntingen til årets juletid. Det var så mye flott å se! Masse fin pynt og mange lekre gaveideer. Jeg fikk shoppet noen gaver og litt engelsk godis til jul. Det er mye godt der som vi ikke får tak i her hjemme. Det er alltid moro å kjøpe med slikt fra utlandet, synes jeg.

Jeg har bestilt, og faktisk allerede fått, årets julekort, så disse ligger klare. Jeg liker å sende dem tidlig, så snart desember kommer. Da vet jeg at de er framme i god tid før jul.


Lekkert juletre på Harrods i London.

Ukas gjøremål:

1. Julekortfotografering
Hvis man skal bruke julekort med eget julebilde, så er tiden snart inne for å ta det, slik at man får fremkalt bildene i tide. Nå er det mange tilbud på julekort på nettet.

2. Bestille frisørtime
Skal du klippe deg før jul? Da er det lurt å være ute i god tid. Timene i dagene rett før jul er som regel de første som fylles opp.

3. Kjøp eller lag noen julegaver
Kjøp eller lag noen gaver denne uka her, også. Jo flere man får unna før advent, jo mindre stress får man når desember kommer.

4. Kjøp nye pensko
Det er kanskje litt tidlig for juleantrekkene i butikkene ennå, men skobutikkene er i alle fall fulle av flotte sko. Skal barna dine ha nye pensko til jul, eller skal du ha nye sko til julebordet? Sko kan man gjerne kjøpe i god tid, mens utvalget ennå er på topp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *