Gode venner

Det å kunne gå innom ei god venninne og ta en tekopp etter jobben er veldig koselig. Sitte sammen og snakke litt om alt mellom himmel og jord, og bare slappe av. Det er utrolig deilig!

Med jevne mellomrom har vi noen jentekvelder, da vi skravler, spiser, driver med litt hobbypuslerier og bare koser oss. Da er jeg ikke mor; da er jeg bare Marit. Og det er jammen godt å bare være meg innimellom; å være litt voksen og gjøre voksne ting, sammen med andre voksne. Jeg kjenner godt at jeg trenger det, mellom slagene!

Jeg er så heldig at jeg har noen gode venninner jeg omgås og kan snakke med, og spesielt har jeg to veldig gode venninner som jeg er veldig glad i. De stiller opp for meg og jentene, og det samme gjør ektemennene deres. Hvis jeg spør dem om hjelp eller råd, så er det aldri nei i deres munn. Jeg er så takknemlig for at jeg har dem! Jeg har ikke så stor familie, så jeg regner dem i grunnen med i familien vår.

Det er så fint å ha noen så gode venner; som inviterer deg over en kveld du er alene, som stiller opp i tykt og tynt, som tar en sang med deg, som blir med deg ut på tur, som du bare kan sitte og slappe av sammen med, som alltid har en klem til deg…
Gode venner er godt å ha!

Cecilie og Ingunn; denne er til dere… Dere er toppen! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *