Ta en rolig stund

Det er godt med helg, og noe av det beste med helga er fredagskvelden. Da er det fortsatt to hele dager igjen før den nye uka begynner og alt det innebærer; to hele dager før vi igjen kastes hodestups ut i hverdagslivet. Fredagskvelden simpelthen innbyr til kos og avslapping for meg.

Jeg er ikke noe glad i stress; jeg er ikke en av de menneskene som trives under press. Jeg vil mye heller ha det rolig rundt meg, men ukene flyr av sted, uten at vi får bremset så mye på dem. Med jobb, skole og andre aktiviteter skjer det noe nesten hele tida, og man må bare henge med i svingene som best man kan.

Det er viktig for meg å eliminere stresset så godt jeg kan, så da prøver jeg å roe ned når sjansen byr seg. Da er det deilig å kunne ta en rolig stund, enten det er sammen med jentene mine eller alene. Bare sitte litt stille, høre på musikk, lese en god bok, se på en film, eller rett og slett bare ligge på sofaen og høre at hjertet slår. Nå er det helg!

Ta deg en rolig stund – og kos deg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *